Persbericht

.

Extra expositie: 19 januari t/m 18 februari 2024


Klik op de foto voor een groter beeld

Egmonder-tentoonstelling 2024

Maar liefst veertig creatieve inwoners van de drie Egmonden hebben zich ingeschreven om mee te doen aan de traditionele tweejaarlijkse Egmonderstentoonstelling in Galerie de Kapberg. Zondag 21 januari is het zover, om drie uur 's middags is dan de officiële opening en meteen de start van een nieuw seizoen hedendaagse kunst in Egmond. De veertig deelnemers hebben gezorgd voor een bonte verzameling kunstwerken van velerlei disciplines, schilderijen, aquarellen, tekeningen, foto's en objecten. Er is veel om naar te kijken.

Speciale aandacht wordt dit keer gegeven aan de nu negentigjarige Egmondse kunstenaar Andrez. Wie kent hem niet? Die man, met zijn rode baret en zijn gemoedelijke Egmondse tongval, die voor een ieder die dat wil een praatje over heeft. U niet? Kom dan zeker naar deze tentoonstelling om kennis te maken met zijn werk. Andrez vult in een van de vier zalen in de Galerie een hele wand met zijn karakteristieke schilderijen.

Mede dankzij een subsidiebedrag van de Rabobank is de Galerie van onder tot boven voorzien van nieuwe superzuinige LED-verlichting. Zo draagt de Kapberg een steentje bij aan een beter milieu.

.

Galerie De Kapberg, Slotweg 17, Egmond aan den Hoef.
Open op vrijdag, zaterdag en zondag van 13:00 - 17:00 uur en na telefonische afspaak.
Telefoon tijdens openingsuren: 06 455­ 48 739.
Meer informatie: info@galeriedekapberg.nl en www.galeriedekapberg.nl